tiistai 17. toukokuuta 2011

Tästä se lähtee...

... siis blogin pitäminen. Mikäli tämä kirjoittelu nyt jatkuu kovin aktiivisena ;)

Tästä blogista voi siis lukea länsigöötanmaanpystykorva Gaian (Jorsakin Iina) sekä silloin tällöin myös kolmen linnun, helmiaratti Devonin ja neitokakadujen Ticon sekä Jirin, että myös itse 'parven huoltajankin' kuulumisia. Gaia touhu-Tiinana (taikka touhu-Iinana) pysykööt kuitenkin pääosassa kaikkine kujeineen ja jekkuineen.

Gaia on siis ensimmäinen oma koirani, se koira, josta haaveilin joskus seitsemän-kahdeksan vuotiaana. Päätin silloin, että sitten kun olen vanhempi ja osaan huolehtia itse koirasta, minulle sellainen tulee. Tosin nyt kolmisentoista vuotta myöhemmin Gaian ja minun yhteisen taipaleemme alussa olen jonkin kerran joutunut miettimään, olenko edelleenkään 'tarpeeksi vanha' osatakseni hoitaa (pentu)koiraa oikein. Mutta ei kai sitäkään tuosta vain voi osata, sekin pitää opetella, pikkuhiljaa. Hyvänä lähtökohtana on kuitenkin tähänastinen elämäni, jonka olen melkein kokonaan viettänyt koirien parissa. Kotona vanhempieni luona on nelivuotias suomenlapinkoira Paukapää Tiinu, tutummin Saaga, minulle rakas ja muutoinkin aivan ihana koirapersoona. Saagaa ennen taas kasvoin lapsuuteni ja nuoruuteni lapinkoira Cranefield's Hillankukan eli Ritun seurassa, ja joitain hetkiä on joskus vietetty husky Jutan ja sekarotuisen Netta-koiran kanssa.

 Ihan oma koira vaan on myös ihan oma asiansa. Vastuu pienen koiran hoidossa on suuri, mutta on ilo seurata sellaisen kasvua ja kehitystä sekä temmellystä tässä suuressa maailmassa. Katsotaan siis, mitä tästä blogin pitämisestä oikein tulee, ja kuinka hyvin sen kautta onnistun raportoimaan tämän taipaleen kulkua :)

Tässä lisäksi muutama kuva 5,5viikon ikäisestä Gaiasta maaliskuulta, yhdessä kuvassa mukana myös Jorsakin Iida eli Hilma.


2 kommenttia:

  1. Jeij!
    Sun pitää opettaa yhelle tyypille miten tehään tollaset välisivut, kuten sä oot tehny Gaialle ja linnuille :D

    VastaaPoista
  2. Siinä nyt ei paljoa opettamista ole, mutta voinhan mie jossain välissä näyttää, miten sellaiset tehdään.

    VastaaPoista